Valors

L'espiritualitat, present en totes les activitats del seu programa; la recerca de la pau interior i la necessitat de reflexionar sobre la nostra realitat quotidiana i el seu entorn; buscar la pau en les petites coses i en el dia a dia.

El respecte. Santa Teresa de Jesús, com a humanista i com a mística és motiu d'estudi per a totes les cultures i ciències relacionades amb la filosofia, el conreu de l'esperit i la literatura.

L'excel·lència, doncs Santa Teresa de Jesús es caracteritza per haver tingut una gran voluntat que li va permetre afrontar les majors contrarietats i aconseguir tots els seus objectius de manera entusiasta, buscant sempre l'excel·lència. Per això tot la programació, en els seus diferents apartats, buscarà aquest valor tan destacat.

El compromís amb la societat espanyola que es beneficiarà d'aquest programa i que serà partícip de la importància de recordar als grans personatges i les seves fites de la nostra història i la nostra cultura; amb les persones que treballen cada dia en les missions de l'Ordre del Carmel Descalç i que contribueixen al fet que el nostre món sigui més just.

A llarg termini permetrà l'associació d'altres valors transversals com l'amistat, la solidaritat, l'espiritualitat, la comunitat, la col·laboració, el servei, la tradició i la pau.

La solidaritat en un projecte que té difusió en els cinc continents, especialment en llocs on és necessària l'ajuda i l'acció a través del suport a campanyes que busquin equilibrar la balança en un món de situacions de grans desigualtats.

Els comentaris estan tancats.