Clausura a Catalunya del V Centenari del naixement de Santa Teresa

 

DSCN0347 DSCN0325 DSCN0334 DSCN0389 DSCN0369 DSCN0397 El vicari general de l'orde del Carmel Descalç, P. Agustí Borrell, va clausurar ahir a Lleida, en el marc del V Congrés d'Espiritualitat, les celebracions a Catalunya amb motiu de l'any del V Centenari del naixement de santa Teresa de Jesús. L'acompanyaven el P. Miguel Márquez, provincial de la Província Ibèrica de Santa Teresa, i el delegat a Catalunya i Balears P. Àngel Briñas.

El congrés, que va comptar amb l'assistència de més de cent cinquanta persones, va ser un gran èxit organitzatiu i va ajudar a fer recalar l'essència del missatge teresià: "l'habitabilitat" a l'interior de cada persona del Crist que ens empeny a actuar, a ser les seves mans i els seus membres per acostar cada vegada més el seu Regne en el nostre món.

Religiosos, religioses i laics van escoltar amb atenció i comentar les diferents ponències i testimonis, i van assistir a les sessions musicals que es van programar durant aquestes intenses jornades.

En diferents moment del congrés van estar presents al Santuari de Santa Teresina, el bisbe de la diòcesi Mons. Salvador Giménez Valls, l'alcalde la ciutat Àngel Ros i altres representacions.

 

Encara no hi ha comentaris.

Vols fer un comentari?