Teresa dansa a Barcelona

1442927345_176253_1443027312_noticia_normal

En el marc del conveni signat per la Fundación V Centenario i la Fundació 'La Caixa', el proper mes de desembre es podrà veure a Barcelona l'espectacle de dansa contemporània Teresa, ora el alma inspirat en diferents estats de l'oració teresiana que la mateixa santa explica a El libro de la vida. L'espectacle, que viatjarà per nombroses ciutats de l'Estat, és un treball coreogràfic del ballarí Chevi Muraday, Premi Nacional de Dansa, i hi participarà la ballarina i actriu Marta Etura, interpretant santa Teresa.
A més, el conveni contempla una obra de teatre per a infants que també es podrà veure a moltes escoles de Catalunya i un concurs literari per a alumnes de Primària i Secundària.

Encara no hi ha comentaris.

Vols fer un comentari?