Acte acadèmic inaugural de l’exposició “Escribo con libertad”

cartell_crai

Adolfo Sotelo Vázquez, degà de la Facultat de Filologia de la Universitat de Barcelona, presidirà l'acte acadèmic inaugural de l'exposició "Escribo con libertad". L'activitat està organitzada per la Biblioteca CRAI de Lletres i Biblioteca CRAI Reserva amb motiu del V Centenari del naixement de santa Teresa de Jesús.
Participaran en aquest acte, que es farà a l'aula Capella, a les 11 del matí, Mercè Gras Casanovas, arxivera dels Carmelites Descalços de Catalunya i Balears; Rosa Navarro Durán, catedràtica de Literatura Espanyola; Josep Turiel Diez, Cap del CRAI Biblioteca de Lletres. Seguidament hi haurà un recital amb música a càrrec de Rosmarí Torrens Guerrini, professora titular de Filologia Italiana.
Més informació

Encara no hi ha comentaris.

Vols fer un comentari?