Preparant el V centenari

La comissió organitzadora dels actes dedicats a la celebració del V Centenari del naixement de santa Teresa, formada per representants de les famílies vinculades a Santa Teresa, va perfilant el programa d’actes per celebrar aquest esdeveniment. De moment hi ha tres dates ja fixades:

4 d’octubre de 2014, obertura de l'any del centenari al Temple de la Sagrada Família de Barcelona, presidida pel Cardenal Arquebisbe de Barcelona.

28 de març de 2015, celebració central a Montserrat, coincidint amb la data de l’aniversari de santa Teresa, celebrarem el V centenari del seu naixement a l’eucaristia de les 11 del matí, que serà presidida per l’arquebisbe de Tarragona. Posteriorment, a la plaça del monestir, hi haurà una trobada festiva davant la imatge de Santa Teresa.

23 a 25 octubre 2015, la clausura oficial del Centenari coincidirà amb el Congrés d’Espiritualitat.

També s’està treballant en la preparació d’alguns actes acadèmics, xerrades, trobades de pregària, exposicions, pelegrinatges, sortides... que ja anirem anunciant a mesura que quedin confirmades les dates.

Encara no hi ha comentaris.

Vols fer un comentari?